Artikelen in 'Radio' - X
/4857.jpg
donderdag 30 december 2021 / Ntr/DOC

Radio / PODCAST

Coen en de kloof

Vorig jaar zomer laaide de discussie rondom het standbeeld van Jan Pieterszoon Coen in Hoorn voor de zoveelste keer op. Tegenstanders vinden dat Coen geen sokkel verdient in het midden van de stad. Voorstanders menen dat Coen de welvaart naar Hoorn bracht. Met stadsgesprekken probeerde de burgemeester van Hoorn de partijen bij elkaar te brengen. Maar lukt dat ook?

/4590.jpg
maandag 6 juli 2020 / NTR / VPRO

Radio / PODCAST

De Man en de Maan / Lopendebandwerk

Voor Aldus' Producties verzorgde ik de publiciteit rondom de succesvolle podcast De Man en de Maan (NTR) van Saar Slegers, en de aanvullende research voor de podcast Lopendebandwerk (VPRO) van Emmie Kollau.

/4560.jpg
zondag 31 mei 2020 / NTR / NPO Radio1

Radio / PODCAST

VIRUS VERHALEN

Het is prachtig weer, de grutto's zijn weer terug, de bomen bloeien, de zon schijnt. Maar wij zitten binnen. En dat blijft voorlopig zo. In de podcast Virus Verhalen komen we achter de voordeur, voorbij de quarantaine-linten van het verpleeghuis en in het thuisklasje. We horen hoe mensen elkaar toch proberen te bereiken en elkaar een hart onder de riem steken. Maar ook hoe het soms mis gaat. Voor de podcast Virus Verhalen, winnaar van de Zilveren Reissmicrofoon 2020, heb ik de productie en pr verzorgd. Luister de serie hier terug.

/4315.jpg
donderdag 8 maart 2018 / NU.nl

Radio / PODCAST

Proces Peter Madsen van start

In de Dit wordt het nieuwspodcast van NU.nl blik ik vooruit op het proces tegen Peter Madsen, de Deense uitvinder en verdachte in de zaak van de vermoorde journaliste Kim Wall.